مدیریت جهادی یکی از روحیاتی است که باعث پیشرفت کشورمان در دوران تحریمهای ظالمانه استکبار جهانی میشود و ما مفتخریم که در منابع انسانی سازمان، دارای جوانانی با انگیزه و با هدف هستیم که با روحیه جهادی و تعهد خود، تلاش میکنند تا سازمان به اهدافش برسد.
مالک رحمتی قائم مقام مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر گفت: مدیریت جهادی یکی از روحیاتی است که باعث پیشرفت کشورمان در دوران تحریمهای ظالمانه استکبار جهانی میشود و ما مفتخریم که در منابع انسانی سازمانمان، دارای جوانانی با انگیزه و با هدف هستیم.
به گزارش روابط عمومی سازمان اقتصادی کوثر عضو هیأت مدیره سازمان در نشست هم اندیشی فراکسیون جوانان مجلس شورای اسلامی و مدیران جوان سازمان اظهار داشت: برای اداره بهتر امور کشور باید کار را به افرادی بسپردند که تخصص کافی و مهارت لازم را برای مدیریت دارند و برگزاری این نشست به این دلیل است تا اثبات نماید که سازمان اقتصادی کوثر، در بحث جوان گرایی حرفهای زیادی برای گفتن دارد.
وی ادامه داد: مدیریت جهادی یکی از روحیاتی است که باعث پیشرفت کشورمان در دوران تحریمهای ظالمانه استکبار جهانی میشود و ما مفتخریم که در منابع انسانی سازمان، دارای جوانانی با انگیزه و با هدف هستیم که با روحیه جهادی و تعهد خود، تلاش میکنند تا سازمان به اهدافش برسد.
مالک رحمتی تأکید کرد: ما منابع انسانی خوبی در سازمان اقتصادی کوثر داریم و باید برای آنان کار ویژهای انجام دهیم و از سال ۹۸ تمام ایدههای خودمان را به مرحله اجرایی میرسانیم و امسال سال آزمودن این ایده هاست؛ چرا که امسال تحریمها به اوج خود رسیده است و ما در اوج تحریمها به مدیریت جهادی و جوان گرایی برای اداره امور کشور جهت پیشرفت نیازمندیم و باید به توصیههای رهبر معظم انقلاب در جهت اجرای اقتصاد مقاومتی در کشور جامعه عمل بپوشانیم.
معاون توسعه منابع و پشتیبانی سازمان خاطرنشان کرد: انسان همانند معدن میماند؛ فرآیند تکاملی این روند به این صورت است که ابتدا باید این معدن را کشف کرد؛ یعنی این که باید خودمان و استعدادمان را کشف کنیم و مرحله بعدی، استخراج این استعدادها مطرح است و ما میلیونها تومان هزینه میکنیم، ما مواد معدنی را استخراج کنیم و این یعنی همانند استخراج استعدادهاست.
وی افزود: بعد از مرحله کشف و استخراج، به مرحله فرآیند فرآوری میرسیم که مرد میدان میخواهد و نیروی کشف شده باید استعدادهایش را به مرحله اجرا برساند و از آن بهره برداری کند.
مالک رحمتی تأکید کرد: ما یک سری استعدادهای شناخته شده و فناوری شده هستیم که زمان مدیریت و رهبری این استعداد فرارسیده است و باید تعیین کرد که این استعداد باید در کدام سیستم کشور بکارگیری شود تا بازدهی مناسبی داشته باشد.
وی شرایط کنونی را یک جنگ تمام عیار اقتصادی برشمرد که یکی از ابزارهای آن، اعمال تحریمهای هوشمند و نظاممند بوده و هشدار داد که اگر مردم و همه مسئولین و فعالان اقتصادی در این جنگ اقتصادی در کنار دولت نباشند، با مشکل مواجه میشویم.
قائم مقام سازمان اقتصادی کوثر گفت: اولین سیاستی که در طول چند سال گذشته در کشور اجرا شده است، جوان گرایی است و این که ایثارگر هم بودند و این یک مبانی نظری از سال ۸۸ در سازمان اقتصادی کوثر بوده است و زیر ۲۸ سال بوده اند و ما در این سازمان ۱۰ سال است که با این الگو کار میکنیم و باید گفت که جوانان شفافیت در عملکرد دارند و پیشرفت خوبی را به سازمان ارزانی داشته اند.
مالک رحمتی در ادامه صحبتهای خود تأکید کرد: انقلاب کبیر اسلامی ایران در حالی چهلمین سالگرد پیروزی خود را پشت سر گذاشت و قدم به دهه پنجم حیات خود نهاد که اگرچه دشمنان مستکبرش گمانهای باطلی در سر داشتند، اما دوستانش در سراسر جهان، امیدوارانه آن را در گذر از چالشها و به دست آوردن پیشرفتهای خیرهکننده، همواره سربلند دیدهاند.
وی گفت: در چنین نقطه عطفی، رهبر حکیم انقلاب اسلامی با صدور «بیانیه گام دوم انقلاب» و برای ادامه این راه روشن، به تبیین دستاوردهای شگرف چهار دهه گذشته پرداخته و توصیههایی اساسی به منظور «جهاد بزرگ برای ساختن ایران اسلامی بزرگ» ارائه فرمودهاند، بیانیه «گام دوم انقلاب» تجدید مطلعی است خطاب به ملت ایران و بهویژه جوانان که بهمثابه منشوری برای «دومین مرحلهی خودسازی، جامعهپردازی و تمدنسازی» خواهد بود و «فصل جدید زندگی جمهوری اسلامی» را رقم خواهد زد؛ این گام دوم، انقلاب را «به آرمان بزرگش که ایجاد تمدن نوین اسلامی و آمادگی برای طلوع خورشید ولایت عظمی (ارواحنا له الفداه) هست» نزدیک خواهد کرد.
عضو هیأت مدیره سازمان خاطرنشان کرد: بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، دستورالعملی علمی و عملی برای دستیابی به اهدافی روشن در زمینه متعدد اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی است که بند به بند آن چراغ راهی برای حرکت سریعتر و مطمئنتر پیشروی جوانان که مخاطبان اصلیاند، قرار داده است؛ در این بیانیه نکات بسیار مهمی، از جمله مدیریت جهادی در بخشهای اقتصادی و استفاده از جوانان با ویژگیهایی نظیر مؤمن، انقلابی، دانا و کاردان مورد اشاره قرار گرفته است؛ به واقع، امام خامنهای (مدظله العالی) اشاره دارند که زمام اداره بخشهای گوناگون کشور به جوانانی سپرده شود که ویژگیهای مورد اشاره در آنان متبلور باشد.
وی افزود: جوانان عزیز در سراسر کشور بدانند که همه راهحلها در داخل کشور است؛ این که کسی گمان کند که مشکلات اقتصادی صرفاً ناشی از تحریم است و علت تحریم هم مقاومت ضداستکباری و تسلیم نشدن در برابر دشمن است؛ پس راه حل، زانو زدن در برابر دشمن و بوسه زدن بر پنجه گرگ است، خطایی نابخشودنی است.
مالک رحمتی ادامه داد: در مورد بیانیه گام دوم باید عرض کنیم که همه نهادها مانند قوه قضاییه، مجلس شورای اسلامی، دولت و حتی خود جوانان رسالتها و وظایفی دارند؛ همگی باید به وظایف خود عمل کنند؛ آن چه که مهم است، عینیتبخشی به این دستورالعمل اجرایی است که توسط رهبر فرزانه انقلاب اسلامی صادر شده است؛ لذا باید به تفکیک به هرکدام از اینها پرداخت، وظایف دولت، مجلس، قوه قضائیه را به صورت شاخصهای کمی و کیفی مشخص کرد و در یک بازه زمانی مشخص به مردم گزارش داد که برای عینیتبخشی به این دستورالعمل اجرایی چه کارها کرد.
معاون توسعه منابع و پشتیبانی سازمان در ادامه تصریح کرد: در گام اول، مهمترین رکن به عنوان نسخه نجات بخش این انقلاب در همه عرصهها چه بوده است؟ عامل اصلی، وجود نعمت الهی رهبری و ولایت فقیه بوده؛ همان جمله معروف حضرت امام (قدس سره) که میفرماید: «اگر میخواهید مملکت آسیب نبیند، پشتیبان ولایت فقیه باشید.» شاهبیت گام دوم است که ملت و امت و دولت، باید تبعیت عملی از ولایت فقیه داشته باشند که یک نعمت عظماء است.
مالک رحمتی در پایان ابراز داشت: نکته دوم تبعیت، عملی نمودن و داشتن رهروان واقعی و حقیقی است؛ ما هرکجا که با مدیریت جهادی جلو رفتیم، پیروز شدیم؛ در انقلاب و جنگ تحمیلی هم به همین صورت عمل کردیم؛ جوانان انقلابی عامل رشد نظام بوده و خواهند بود؛ میانگین سنی دولتهای دوازدهگانه را ببینید؛ همواره رو به افزایش بوده است؛ یکی از لازمههای پویایی و چابکی دولتها جوان گرایی است؛ بنابراین لازمه استمرار رشد هر نظام سیاسی، توجه جدی به جانشینپروری است که افزایش سن کابینه دولتهای گذشته، نشانگر این است که در این مقوله کمکاری کردهایم.
شرکت سرمایه گذاری آوا نوین پیشران فعالیتهای سازمان اقتصادی کوثر در بازار سرمایه