به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان اسدی گفت: قبل از انقلاب حاکمیت اعتقادی به خودکفایی در تولید محصولات کشاورزی نداشت که ضعف حمایت از کشاورزان منجر به کوچ اکثر کشاورزان به حاشیه نشین شهرهای بزرگ شد، اما با پیروزی انقلاب شاهد تغییر نگاه حاکمیت به بخش کشاورزی بودیم.
به گفته رئیس مجمع تشکل های بخش کشاورزی با توجه به تحریمهای ناجوانمردانه دنیا و ابرقدرتها، امنیت غذایی به عنوان مهم ترین شاخصه باید مورد توجه قرار گیرد که متاسفانه منابع به جای تخصیص به بخش کشاورزی به خودروسازی داده شده است، اما با اینحال بخش کشاورزی با حداقل منابع توانست سهم بالایی در رشد اقتصادی و تولید ناخالص داخلی داشته باشد. در شرایط تحریم کشاورزی، چنانچه قرار است به کشور قدرتمند تبدیل شویم، همانند کشور هلند باید ۷۰ درصد تولید ناخالص داخلی، وابسته به کشاورزی باشد.
بسیاری از کارشناسان و دست اندرکاران بخش کشاورزی براین باورند که شاهد کاهش حمایتها از بخش کشاورزی بودیم، چرا که منابع دولت به سمت سایر بخش ها از جمله خودروسازی روانه شده است. با آغاز تحریم های غرب، این صنعت به رغم هزینه بالا با چالش های متعددی روبهرو شد.
طبق آمار اعلامی قبل از انقلاب مجموع تولید محصولات کشاورزی ۲۵ تا ۳۰ میلیون تن بود که هم اکنون به بالای ۱۳۰ میلیون تن رسیده است.
انتهای پیام/