به گزارش روابط عمومی سازمان اقتصادی کوثر، دکتر ایوب لکی با اعلام این خبر افزود: جلوگیری از اتلاف آب و استفاده علمی از منابع آبی باعث شد تا میزان آب این واحد کشاورزی تا دبی ۲۰ لیتر بر ثانیه افزایش یابد.
وی گفت: با توجه به کیفیت آب منطقه ورامین که برای کشت یونجه مناسب است، این فرآیند به ارتقاء راندمان تولید محصول یونجه و تامین بخشی از نیازهای دامپروری شرکت کشت و صنعت اشراق منجر خواهد شد.
لکی با اشاره به اینکه این موضوع به عنوان عامل مهمی در کاهش بهای تمام شده محصولات دامی محسوب می شود، گفت: امید است این اقدام، گامی موثر در راستای تحقق شعار سال یعنی مهار تورم و رشد تولید و همچنین سیاستهای ده گانه ابلاغی از سوی سازمان اقتصادی کوثر در سال ۱۴۰۲ باشد.