اخبار سازمان / انتصابات
سه‌شنبه   ۲۹ خرداد ۱۳۹۷ / ۱۰:۴۵
کد خبر: ۵۹۲
تعداد بازدید: ۲۸۴۵

حمایت از طرح­‌های نوآور و مشارکت با بنگاه‌های اقتصادی دانش­ محور یکی از راهکار‌های حمایت از خودکفایی پایدار در محصولات استراتژیک

اولین رویداد نوآورانه و استارتاپی کشاورزی در کشور

به همت سازمان اقتصادی کوثر برگزار می‌­شود

 

رویداد نوآورانه و استارتاپی کوثر (روناک)

ایده ایرانی - کالای ایرانی

 

اولین رویداد نوآورانه و استارتاپی کشاورزی در کشور به همت سازمان اقتصادی کوثر، چهارشنبه  ۳۰ خرداد ماه ۱۳۹۷ در محل سالن همایش‌های بین المللی برج میلاد، تالار رودکی برگزار می‌­شود.

به گزارش روابط عمومی سازمان اقتصادی کوثر، در راستای سیاست‌­های ابلاغی اقتصاد مقاومتی در حوزه نوآوری و ایجاد بستر جهت استفاده از ظرفیت­‌های داخلی حوزه کشاورزی، این مهم در سازمان اقتصادی کوثر مورد بررسی قرار گرفت و در جهت استفاده از ظرفیت واحد‌های نوآور جهت تجاری سازی ایده­‌ها، در گام نخست به برگزاری رویداد نوآورانه روناک در حوزه کشاورزی اقدام می­‌نماید.

معاون برنامه‌­ریزی و امور اقتصادی سازمان اقتصادی کوثر اظهار کرد: در دنیای امروز ساختار اقتصادی شرکت­‌ها با گذشته به طور اساسی تغییر کرده و شاخص‌های سخت افزاری و دارایی‌های مشهود که دیروز در جایگاه یک بنگاه اقتصادی نقش تعیین­ کننده داشت، جای خود را به نوآوری و خلق محصولات جدید و دارایی‌های نرم افزاری داده است.

وی بیان داشت: توسعه اقتصادی بر پایه نوآوری و خلاقیت و استفاده از دانش، استوار است و تولید علم و دانش و بهره­ گیری و گسترش آن در سطح جامعه در تمام زمینه‌های اجتماعی، توانمندی و قدرت ایجاد می‌کند و کشور‌هایی که بخش قابل ملاحظه ­ای از تولید علم و دانش را به خود اختصاص داده ­اند، از نظر صنعتی، توسعه ­یافته و از توان اقتصادی و سیاسی بالایی برخوردارند.

وکیلی در ادامه گفت: کشور‌های توسعه­ یافته علاوه بر تقویت استفاده از مزیت‌های نسبی که غالباً متکی بر منابع طبیعی می‌باشند، به خلق ثروت متکی به نوآوری و دانش روی آورده‌اند.

وی با اشاره به استقبال اکوسیستم کارآفرینی جهت استفاده از ظرفیت شرکت­‌های تابعه سازمان برای تجاری ­سازی ایده­‌های حوزه کشاورزی که در مرحله ابتدایی رشد خود قرار دارند، افزود: سازمان اقتصادی کوثر نیز از رسوخ نوآوری در شرکت‌های تابعه در حوزه کشاورزی با هدف ایجاد ثروت استقبال می‌نماید.

 

حمایت از طرح­‌های نوآور و مشارکت با بنگاه‌های اقتصادی دانش­ محور

یکی از راهکار‌های حمایت از خودکفایی پایدار در محصولات استراتژیک

 اولین رویداد نوآورانه و استارتاپی کشاورزی در کشوربه همت سازمان اقتصادی کوثر برگزار می¬شود

معاون برنامه ­ریزی و امور اقتصادی سازمان اقتصادی کوثر تصریح کرد: واقعیت این است که یکی از علل اساسی زیاده‌روی در مصرف و همچنین تمایل مردم به مصرف کالا‌های خارجی، پایین بودن کیفیت محصولات و کالا‌های داخلی است و این مسأله در بلند مدت باعث سلب اطمینان مردم از کیفیت اکثر کالا‌های داخلی شده است؛ بنابراین استفاده از دانش برای بهینه کردن کیفیت محصولات داخلی و حمایت از واحد‌های نوآور می‌تواند ترغیب مردم را به مصرف کالا‌های داخلی به همراه داشته باشد.

وی گفت: به این ترتیب، از یک سو وابستگی کشور به محصولات و ارز خارجی جهت واردات این کالا‌ها کاهش می‌یابد و از سوی دیگر، با ارتقای کیفیت محصولات داخلی، زمینه رقابت این کالا‌ها با کالا‌های مشابه در بازار‌های خارجی فراهم می‌شود و در نهایت، با افزایش گستره کالا‌های صادراتی، آسیب‌پذیری کشور در برابر تحریم کالا‌های صادراتی کاهش می‌یابد.

وکیلی با بیان این­که از مهمترین مزایای استفاده از ایده­‌های نوآورانه ایرانی برای تولید کالای ملی و ارائه خدمات به مردم، قدرت سازگاری و تطبیق ایده ­ها و طرح­‌های نوآورانه با شرایط اقتصادی اجتماعی و برخواستن آن­ها از نیاز‌های مبتنی بر الگوی زندگی و کسب و کار ایرانی اسلامی و معرفی به جامعه است، افزود: باید توجه داشت یکی از عوامل اساسی رشد تولید سرانه ملی، حمایت از طرح ­های نوآور و مشارکت با بنگاه‌های اقتصادی دانش ­محور می ­باشد و در حقیقت، یکی از راه کار‌های خودکفایی پایدار در محصولات استراتژیک، ارتقای فناوری و افزایش بهره‌وری عوامل تولید و استفاده از ظرفیت سازمان­‌های بزرگ در جهت دانش ­بنیان نمودن تولیداتی است که ظرفیت آن­ها در شرکت­‌ها وجود دارد.

وی ادامه داد: پایه و اساس این موضوع، ایجاد ساختار‌هایی است که شرایط را برای توسعه فعالیت‌های مبتنی بر دانش در سطوح مختلف سازمانی از طریق مشارکت با شرکت‌های کوچک و متوسط به وجود می‌آورد.

وکیلی در پایان از رویداد نوآورانه و استارتاپی کوثر (روناک) به عنوان فرصتی برای تزریق نوآوری و ایده­‌های نو برای سازمان اقتصادی کوثر که دارای زیرساخت­‌های تولیدی و شبکه­‌های توزیعی در کل کشور می‌باشد، یاد کرد که امکان تجاری ­سازی ایده‌های ایرانی را مبتنی بر توانایی عوامل داخلی با هدف ایجاد ثروت فراهم می­ سازد.

معاون برنامه ­ریزی و امور اقتصادی سازمان اقتصادی کوثر افزود: روناک به صورت تخصصی اولین رویداد نوآورانه حوزه  کشاورزی در سطح کشور خواهد بود که توسط سازمان اقتصادی کوثر برگزار می ­شود.

لازم به ذکر است در این رویداد ۱۲۷ طرح و ایده در حوزه­‌های مختلف کشاورزی، دامپروری، طیور و آبزیان توسط واحد‌های نوآور مستقر در مراکز نوآوری و پارک‌های علم وفناوری ارائه و طی دو مرحله داوری توسط ۳ گروه از متخصصان حوزه­‌های مختلف انجام شد. در نهایت ۴۰ طرح منتخب به رویداد روناک فرا خوانده شدند و از این تعداد ۷ طرح برتر بر اساس نظر داوران و نیاز سرمایه گذاران و شرکت­‌های تابعه سازمان اقتصادی کوثر در حضور مدیران ارشد شرکت‌های تابعه گروه کشاورزی به ارائه طرح خود می­ پردازند تا بر این اساس نسبت به جذب سرمایه و تجاری ­سازی ایده خود مشارکت بُرد - بُرد را برای طرفین به همراه داشته باشد.

رویداد روناک با هدف شناسایی سیستماتیک ایده ­ها و طرح­‌هایی است که در حوزه کشاورزی برای رسیدن به اهداف تجاری­ سازی و تولید ثروت و توسعه بخش کشاورزی با حمایت از نوآوری و خلاقیت و توسعه اقتصاد دانش ­بنیان در بخش کشاورزی و رونق اقتصاد محلی مبتنی بر فناوری و توسعه کارآفرینی با حمایت از ایجاد واحد‌های کوچک و متوسط دانش‌بنیان و فناور فعال در زمینه‌های کشاورزی، برگزار خواهد شد. /
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار