به گزارش روابط عمومی سازمان اقتصادی کوثر، دکتر عظیم اعتمادی با اعلام این خبر افزود: شرکت تولید و مدیریت نیروگاه زاگرس کوثر واحدی پیشرو و فناور است که تلاش دارد با استفاده از تکنولوژی روز از تجزیه و تخمیر فضولات حیوانی و گیاهی، گاز و انرژی تولید کند. محصول نهایی این فرآیند تخمیری، گاز co2 است که برای تولید برق کاربرد دارد.
اعتمادی با اشاره به مصرف بالای برق و محدودیتهای تولید انرژی درکشور اظهار داشت: با تولید برق در نیروگاه بیوگاز شریف آباد سالانه بیش از ۶۰۰ هزار دلار معادل ۳ میلیون متر مکعب در مصرف گاز صرفه جویی خواهد شد.
وی با بیان اینکه این نیروگاه بیوگاز در خاورمیانه نمونه مشابه ندارد، تصریح کرد: شرکت تولید و مدیریت نیروگاه زاگرس کوثر در اقدامی دانش بنیان و با اتکاء به دانش متخصصان داخلی توانست این نیروگاه را به مرز بهره برداری برساند.
مدیرعامل شرکت تولید و مدیریت نیروگاه زاگرس کوثر گفت: از مجموع ده ها تن شیرابه و فضولات خشک دامی که روزانه توسط شرکت کشت و صنعت شریف آباد تولید میشود، واحد بیوگاز شریف آباد در فرآیندی فیزیکی و شیمیایی اقدام به بازآفرینی فضولات کرده و ۴ محصول نهایی از جمله کود جامد، کود مایع، گاز co2 و حرارت را استحصال میکند؛ لذا از کود جامد و مایع در کشاورزی، از گاز co2 در تولید برق و از حرارت برای گلخانهها و سردخانهها میتوان بهره برد.
اعتمادی به روشهای تجاری سازی ۴ محصول مجتمع بیوگاز از طریق شرکتهای دانش بنیان اشاره کرد و گفت: تاکنون ۵ مجتمع دامداری و کشت و صنعت در استانهای مختلف از شرکت تولید و مدیریت نیروگاه زاگرس کوثر تقاضای راه اندازی نمونههای مشابه نیروگاه بیوگازی شریف آباد داشته اند.
انتهای خبر/