به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، امروز تفاهم نامه همکاری سه جانبه بین شرکت سرمایهگذاری کشاورزی کوثر، مؤسسه توسعه کسب و کار رویش کوثر، مرکز شرکتها و مؤسسات دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در محل هلدینگ کوثر امضاء شد.
محمد صادق واعظی مدیرعامل گروه سرمایه گذاری کشاورزی کوثر به خبرنگار فارس گفت: به دنبال این هستیم تا ضعفهای زیادی که در بخش کشاورزی و دام و طیور وجود دارد با اصلاح آنها بهره وری و درآمد کشاورزان و دامداران را افزایش دهیم و در این میان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از طریق شرکتهای دانش بنیان کمک خواهد کرد.
وی به مواردی مانند، اصلاح و افزایش بهره وری نژاد مرغ آرین، افزایش ضریب تبدیل دان در مرغداری ها، بهبود تولید در شیلات و آبزیان اشاره کرد که میتواند تحولی در تولیدات کشاورزی ایجاد کند.
واعظی در این برنامه تاکید کرد: با این تفاهم نامه از ظرفیتها و خدمات پژوهشگران و شرکتهای دانش بنیان استفاده خواهد شد.
مدیرعامل گروه سرمایه گذاری کشاورزی کوثر افزود: علاوه بر این ما آمادگی داریم که در شرکتهای دانش بنیان سرمایه گذاری کنیم.
وی با بیان اینکه هلدینگ کشاورزی کوثر در ۷ حوزه پرورش طیور گوشتی و تخمگذار، دام سبک و سنگین، آبزیان، زراعت و گلخانه فعالیت میکند، گفت: افزایش بهره وری در این حوزهها به افزایش بهره وری، کاهش هزینه و افزایش درآمد تولید کنندگان کمک خواهد کرد.
*بخش کشاورزی در ورود دانش بنیانها ضعف دارد
در ادمه این مراسم، رضا اسدی فرد رئیس مرکز شرکتهای دانش بنیان ریاست جمهوری اعلام کرد: ورود دانش بنیانها در حوزههای کشاورزی، خودرو، صنعت، نفت ضعیف است در حالی که ۹۰ درصد اقتصاد کشور را این بخشها تشکیل میدهد.
وی افزود: شرکتهای دانش بنیان اگرچه در برخی حوزهها مانند داروسازی ورود کرده اند، اما بخشهای مهم هنوز مغفول مانده است.
وی به ظرفیتهای موجود در بخش کشاورزی اشاره کرد و گفت: شرکتهایی هستند که توانسته اند قدرت ماندگاری میوه خیار را ۱۰ روز افزایش داده اند و نیز طول ماندگاری مرغ را هم ۲ تا سه روز بیشتر کرده اند که میتواند بازار صادراتی جدیدی را ایجاد کند.
وی به حمایتها از شرکتهای دانش بنیان اشاره کرد و گفت: قانون جهش تولید در دانش بنیانها تصویب شده است که مالیات کمتری از آنها دریافت میشود.
همچنین شرکتهای تا سقف ۳۰۰ میلیارد تومان از برگزاری مناقصه معاف هستند.
انتهای پیام/